magazin online

marți, 16 octombrie 2012

PROGRAM DE SLABIRE HERBALIFE


                                                                                                                                                                   
Formula 1                                                    Formula 2                         ACTIVATOR           
                                                                                                               CELULAR 

Inlocuiti masa de dimineat si cea de seara cu Shake de diferite gusturi, capsuni, vanilie, fructe exotice, biscuiti si frisca portocale, ciocolata sau capucino.
O portie contine toti nutrientii necesari unei mese sanatoase si doar 200 de calorii !
Un flacon contine 22-44 de portii, in functie de necesarul de proteina al fiecaruia.
Se poate prepara cu lapte dulce, degresat, de soia sau de vaca, sau iaurt, suc natural fara zahar .

Adaogati 1 comprimat formula 2 si un comprimat  Activator cel. cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa !
Fiecare flacon contine 90 de comprimate pentru o luna !

Formula 2 contine peste 20 de vitamine si minerale in raporturi de concentratii optime pentru absorbtie si utilizare la nivel celular si   asigura necesarul de nutrienti atat de lipsiti  in hrana moderna. De asemenea  contine alte elemente nutritive, precum si fibra ,Ca , Mg,  imbunatatind atat digestia cat si shimburile de substante la nivelul membranei celulare ajutand  la transportul toxinelor eliberate in urma topirii grasimilor si reglarilor metabolice.

 Activatorul celular e un compus pe baza de vit B si are rol de a intensifica schimburile  si reglarile metabolice, cu rol deasemeni in protectie in urma eliberarilor de toxine de la arderile si topirea depozitelor de grasime dar si curatirea de radicali liberi, cetone cetoze !

Adica daca F1 si F2 ar fi materialele necesare pentru prepararea hranei celulare, activatorul celular ar fi" focul de sub oala " !


Acesta e un program de baza la care se pot adaoga si alte produse pentru inlaturarea celulitei ( Cell-u-loss), pentru  obtinerea unor rezultate mai rapide(ThermoComplete ), pentru scaderea colesterolului si inbunatatirea microcirculatiei, inima, creier, ficat ( Herbalifeline), pentru a inlatura pofta de dulce (Thermojetics Yelow) , pentru a obtine energie suplimentara(Thermojetics , N-R-G ,  LiftOff  ), sau pentru o inbunatatire a imunitatii (Rose Ox, Schizandra Plus), pentru adaogare de masa musculara mai repede si in cantitate mai mare, fapt ce ajuta arderile mai rapide de grasime  (F3-pudra proteica din soia )  !
Acest program de baza asigura o viteza de slabire medie de 3-5 Kg pe luna !
Pentru persoanele obeze in primele luni se pot inregistra si performante de 8-10 kg pe luna, avand in vedere ca la inceput se elibereaza o mare cantitate de apa retinuta in tesutul gras !
Masa de pranz trebuie sa ocoleasca prajelile , carnurile grase, sa fie alcatuita din ciorbe, supe , gratare cu salata , fructe. Orezul si painea sa fie inchise la culoare, cum e orezul brun sau  paine intermediara)
Deserturile fainoase si dulci trebuie inlocuite cu fructe de diferite culori, fiecare culoare e specifica unui sau unor nutrienti !
Apa trebuie sa fie minim 2 litri apa  plata pe zi, consumata si la senzatia de foame. Fara ea schimburile de substante in organism se realizeza lent sau deloc.
Miscarea trebuie sa fie de minim 30 de minute pe zi, treburi casnice, urcat scari, mers pe jos, sau alergat !
Daca se respecta toate astea , rezultatele se instaleaza rapid, daca numai o parte se respecta oricum aveti rezultate si ve-ti fi motivat din ce in ce treptat sa va formati obiceiuri sanatoase de hranire, clientii  fiind monitorizate atat in clubul clientilor ca si grup de sustinere, o data pe  saptamana cat si de distribuitor, 
prin masuratori saptamanale ale circumferintelor, % de grasime si al greutatii !
Vezi pagina mea de facebook la albumul produse si albumul preturi !
http://www.facebook.com/pages/Alerim66/517865364907619
Toate acestea doar vorbind de nutritie interna !
Despre nutritie externa voi scrie pe o alta postare !

Ma puteti contacta  la nr tel :  0721896951 

sau mail : glavan_mirela@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu